четвер, 25 листопада 2021 р.

Наш новий шкільний автобус

 До ОЗ "Мостиський ЗЗСО #2 І-ІІІ ст" ( директор Федевич О. М.) приїхав новий шкільний автобус. Учнівський, педагогічний та батьківський колектив щиро дякує голові Мостиської ТГ Пельц Мирославі Степанівній та начальниці Відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Гнатовській Надії Мирославівній за такий чудовий подарунок. Також хочемо подякувати отцю Тарасу Шпегу, який освятив наш автобус. 


Новий шкільний автобус пристосований для перевезення школярів молодших, середніх і старших класів.  Спеціальні сидіння, з інтегрованими підголівниками, обладнані підлокітниками, поясними двоточковими ременями безпеки. Також оснащені багажники для портфелів, що дуже зручно, при цьому залишається багато місця для ніг. Транспорт повністю відповідає вимогам ДСТУ. 

Партнерство у межах досягнення єдиної мети допомагає координувати зусилля й ресурси сторін та є запорукою успіху багатьох проєктів. Сподіваємось на подальше продуктивне співробітництво.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...