четвер, 25 листопада 2021 р.

Відкриття стіни пам‘яті Небесній сотні

 Тільки щоб не даремно,

Небесна Сотня у небо

Тільки щоб не забути,

Їх не повернути.



Ці листопадові дні є особливими для кожного українця. Саме зараз ми згадуємо події, які назавжди змінили нас-Революцію Гідності і Свободи. Тому спільними зусиллями Мостиської міської ради, відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради та педагогічного колективу ОЗ" Мостиський ЗЗСО #2 І-ІІІ ст" (директор Федевич О. М.) було урочисто відкрито стіну пам'яті Небесній сотні. Почесними гостями на відкритті, приуроченому до річниці революції Гідності і Свободи, були голова Мостиської ТГ Мирослава Степанівна Пельц, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Надія Мирославівна Гнатовська, секретар міської ради Макар О. Є., начальник управління інвестиційної політики Осипов П. В. Ми щиро дякуємо усім Вам за підтримку та розуміння. Надіємось, що це не останній наш спільний проєкт! 

Отець Тарас Шпег відправив поминальну панахиду, всі присутні вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання. Учні закладу запалили свічки в знак пам'яті тих, хто віддав своє життя за Україну.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...