неділя, 21 листопада 2021 р.

До Дня Гідності і Свободи




У рамках відзначення Дня Гідності у ОЗ "Мостиський ЗЗСО №2 I-III ст.(директор Федевич О.М.) вчителем початкових класів Куцій Г.І. та  педагогом- організатором Кушнір Н.В проведено виховну бесіду з учнями " Навіки слава Україні, Героям слава на віки!" Діти переглянули відеопрезентацію, хвилиною мовчання вшанували пам'ять борців за свободу України. Виготовляли  Ангелів. Ангел-це символ. Виготовлення Ангелів -це найменше, що  учні можуть зробити  для вшанування пам'яті Героїв, які віддали своє життя за краще майбутнє для нашої країни.

    Відзначаючи День Гідності та Свободи ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

     Ніщо так не об'єднує людей ,як біда. Сьогодні вона на всіх одна. Війна, АТО, хоч як би ми не називали.

   Дякуємо Героям Небесної сотні! Всім, всім, всім за те що не пошкодували життя заради нас з вами! Заради нашого майбутнього ! Спасибі всім, хто відстояв майдан, за яскравий приклад  мужності, сили духу, чесності, патріотизму, гідності та свободи! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...