вівторок, 16 листопада 2021 р.

Міжнародний день толерантності

 У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей у ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І -ІІІ ст.» (директор Федевич О.М.) практичний психолог Дутко І.П., соціальний педагог Гандз М.М., та педагоги-організатори Жук І.І., Кушнір Н.В. організували ряд заходів спрямованих на формування в учнів поваги до інших людей. Зокрема була проведена загальношкільна лінійка, на якій учні 10-х класів ознайомили присутніх із поняттям «толерантність», яке стало міжнародним терміном і важелем у проблематиці миру.








Також учні 5-11 класів ( 207 учасників) взяли активну участь у голосуванні за Містера і Міс-толеранттність серед педагогічного колективу. Цього навчального року титул Містер - толерантність отримав учитель фізкультури Карвацький А.М., а Міс-толерантність стала вчителька української мови та літератури Ціруг О.Я. Вони були нагороджені почесними грамотами директоркою закладу Федевич О.М.








Класні керівники 5-Б і 5-В класів ( Жук І.І. та Гандз М.М.) провели цікаву виховну годину «Толерантність - це…». Учні з‘ясували, що таке «толерантність» у сучасному житті та разом із класними керівниками виготовили «Дерево толерантності». Цікава гра «Усі ми різні», яка проводилась у формі гри-танцю, вправно поєднала тих, хто зовсім на цьому не розуміється і навчила дітей толерантно ставитись один до одного.









Проведені заходи дали можливість ще раз переконатися, що у світі діють  закони добра, терпимості,чесності, щирості, співпереживання та любові, і саме толерантність - врятує світ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...