середа, 27 лютого 2019 р.

Фізкультхвилинка у школі!
У  ОЗ « Мостиський  ЗЗСО №2 I-IIIст .» на великій перерві з учнями 1-4 класів педагоги – організатори Беницька Н.І. та Красуцька М.В. проводять фізкультхвилинки,які укріплюють здоров’я і розвивають організм дитини,але і є засобом  виховання характеру,впливають на всю поведінку дітей.
Здоров’я дитини – це приорітет її розвитку, це головне завдання школи!
Фізкультхвилинка – це життєдайні краплі для здоров’я дитини, а особливо для учнів початкової школи. Дитина повинна почувати себе вільно, комфортно. Їй потрібно постійно розвантажувати свій зір, розробляти всі частини тіла, розвивати уяву  для фізкультхвилинок  педагоги- організатори використовують різні атрибути: кульку і гумову іграшку,м’яку іграшку і наручний ляльковй театр. 
Фізкультхвилинка – це своєрідний відпочинок і одночасно розвиток дитини. 
Проводячи її з іграшками чи іншими атрибутами, ми розвиваємо дитячу уяву, що теж не маловажно для дитини. Вправи, пов’язані з використанням реальних предметів, допомагають дитині розкритися більше, розслабити своє тіло, звільнити його від втоми. Разом з тим фізкультхвилинки повинні бути і повчальними, щоб зміцнювати і духовний розвиток дитини. 
         Короткочасні фізичні вправи і ігри в процесі уроків , а також в процесі праці сприяють підтримці активної уваги і підвищують продуктивність праці. На уроках, які слідують після занять фізичною культурою, успішність вища, ніж на уроках, передуючих заняттям фізичною культурою.

Щоб  зробити  дитину  розумною   і     розсудливою,  зробіть її міцною і здоровою.  Хай  вона  бігає,  стрибає, пустує, хай грає і діє, перебуває у безперервному русі.
                                                                                                                                                                                                      Ж.-Ж. Руссо

педагог – організатор                                                                             Беницька Н.І.

\









Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...