неділя, 21 жовтня 2018 р.


Одним із найважливіших завдань в Україні є дотримання прав і свобод людини. Великого значення набувають  правова освіта та правове виховання,які формують свідомість дітей і правову культуру.
Залучення учнів до правової культури збагачує їх духовне життя,а знання ними своїх прав і обов’язків  розширює можливості їх самореалізації.
19 жовтня у ОЗ « Мостиський ЗЗСО №2 I-IIIступенів» відбулася зустріч  інспектора  ювенальної  превенції Мостиського ВП Яворівського ВП ГУ НП  у Львівській області старшого  лейтенанта поліції  Петик В.В.  з  учнями 5-Б і 5-В класів разом з класними керівниками Бірець Г.І. та Красуцькою М.В. Під час зустрічі було проведено лекцію на тему «Адміністративна і кримінальна відповідальність неповнолітніх»

Інспектор провела з школярами бесіду, де пояснила їм поняття цивільно-правової, кримінальної та адміністративної відповідальності, тож учні зрозуміли важливість знань про правопорушення та заходи, що застосовують поліцейські для забезпечення виконання покладених на них повноважень. Школярі поговорили з інспектором поліції також про вплив соціальних мереж та про те, як слід поводити себе на дорозі під час маршруту до школи та повертаючись додому.

Інформація, яку отримали школярі від інспектора, ― одна із важливих частин їхнього путівника життям, тому, взявши до уваги настанови і поради, діти можуть знову сміливо крокувати до нових пізнавальних днів.














Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...