четвер, 4 жовтня 2018 р.

День працівників освіти у Мостиській ОТГ
   Щорічно у першу неділю жовтня в понад 100 країнах світу відзначається день вчителя, який був заснований в 1994 році як Всесвітній день вчителя (World Teaches 'Day).
    Це професійне свято всіх вчителів, викладачів і працівників сфери освіти – день, у який відзначаються роль і заслуги вчителів у процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їхній неоціненний внесок у розвиток суспільства.
      Історичною передумовою для заснування Дня вчителя стала Спеціальна міжурядова конференція про статус вчителів (Special Intergovernmental Conference on the Status of Teachers), яка відбулась 5 жовтня 1966 року в Парижі. У результаті представниками ЮНЕСКО та Міжнародної організації праці був підписаний документ «Рекомендації щодо статусу вчителів» (Recommendation concerning the Status of Teachers).
     У Всесвітній день вчителя ООН пропонує батькам і всім громадянам на хвилину задуматися про те, як змінив їхнє життя гарний учитель, пам’ять про якого вони зберегли.
       04.10.2018р. у ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» відбулося свято до Дня працівників освіти. Усі об’єднані територіальні громади з’їхались у дану школу. Було проведено яскраве свято, у якому брали участь діти зі ЗЗСО №2, діти з музичної школи, ансамблі та музиканти. Ведучим свята був заступник начальника відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Богуцький З.Г.
       Також слово мали: начальник відділу освіти Чернега В.Г., вчитель фізики Пульна Г.М. та педагог-організатор Красуцька М.В. Відбувалося нагородження начальником освіти Чернегою В.Г. почесними грамотами, усіх вчителів, які досягли успіху у своїй сфері діяльності. Під час свята панував позитивний настрій, усі відчували щастя.

В цей ясний день, зібрались усі ми.
Щоб привітати з професійним святом,
Шановних наших вчителів
Та гостей, яких сьогодні є багато.
Щиро побажати нам усім
Здоров’я – яке є найціннішим,
Та й щастя, й миру на землі,
Бо це найголовніше.
Працюймо, любі вчителі,
Працюймо, не поклавши руки.
Бо наша праця – це є плід,
Який даємо дітям в руки.
Отож, ще раз бажаю нам усім
Терпіння, витримки й наснаги.
Бо те, що роблять вчителі,
Воно ціни не має.
Автор вірша: педагог-організатор Красуцька М.В.

Якщо вчитель поєднує в собі любов до справи і до учнів, він – досконалий учитель. — Л. Толстой















Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...