пʼятниця, 12 жовтня 2018 р.


Обговорення книги  «Нескорені»
     До Дня захисника України. У читальному залі Мостиської центральної бібліотеки 11 жовтня відбулася патріотична акція - обговорення книги Валентини Розуменко «Нескорені. Інтерв"ю з Героями АТО»  на  акцію були  запрошені  учні 10-Б і 11-Б класів   ОЗ « Мостиський ЗЗСО № 2 I-IIIступенів»
     Ведучою була директор Мостиської  ЦРБ  Софія Гринько. У заході взяли участь і працівники бібліотеки  Сарахман Я. Ламах О.Конєва І та заступник голови Мостиської громадської організації « Воїни» КовальВ.А.
      Книга видана  у 2016 році видавництвом « Просвіта» за сприянням громадської організації «Українська асоціація інвалідів АТО»
     Нескорені - це книга,що  адресована широкому загалу читачів,аби привернути увагу громадськості та влади до проблем демобілізованих,і в першу чергу -  постраждалих бійців,які були важко поранені внаслідок неоголошеної війни на сході України.
    У ній зібрані 16 розповідей - інтерв’ю, як із зовсім юними бійцями,так із досвідченими воїнами.
Читачеві пропонується реальні історії Героїв - сучасників,що пройшли крізь пекло Іловайська,Донецького аеропорту та інших гарячих точок і – вистояли.
    Вони  Нескорені, бо вижили, і докладаючи нелюдських зусиль, пройшли важкі щаблі  реабілітації та намагаються повернутись до нормального життя.
     Ця книга - про високі зразки мужності ,сили духу,самопожертв і героїзму. У кожному інтерв’ю достовірно й документально відтворюються ті події,забувати про які ніхто немає права!











Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...