середа, 24 жовтня 2018 р.


Екскурсія замками Закарпаття
         Учні нашої школи дуже люблять подорожувати. Тому час від часу з допомогою класного керівника  організовують різноманітні екскурсії – подорожі.
          Цього разу, 19 жовтня 2018 року, ми, учні 11-А та 11-Б класу, відвідали замки Закарпаття.
           Подорож розпочалася приїздом до палацу Шенборна. Це унікальне місце. Замок, безперечно, відрізняється своєю красою та особливістю у плануванні. Оточений він чудовим парком із унікальними рослинами. На території також є штучне озеро, що своїми берегами вимальовує тодішню територію Австро-Угорщини.
             Наступний замок «Паланок» можна було побачити з будь-якої сторони при наближенні до Мукачева.  Адже, як нам розповіла екскурсовод, він розташований на горі вулканічного походження висотою 58 м. Історія замку охоплена різними легендами. Це яскравий зразок середньовічної архітектури.
               Третім пунктом призначення був романтичний замок «Сент-Міклош». Кожного із нас він зачарував своєю енергетикою та можливістю доторкнутися до історії великих почуттів. Зараз замок орендує Йосиф Бартош, людина, котра із руїни спромоглася відреставрувати «замок любові».
              Ця екскурсія залишила у кожного з учнів приємні спогади, цікаві світлини та незабутні враження.





Подорожуємо рідним краєм


    Ми , учні 7-Б класу, провели один день у цікавій подорожі . Архітектурні пам'ятки Дрогобича і панорама міста з ратуші - це маленька частина вражень, наступним місцем нашої мандрівки була Фортеця Тустань, де неймовійрна краса осені 🍁🍁🍂доповнила магію цього місця, на зворотньому шляху відвідали джерела Східниці і прогулялися вулицями Трускавця🎻
    З позитивними емоціями і враженнями повернулися додому.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...