четвер, 8 квітня 2021 р.

Всесвітній день моркви!

 Святкування Всесвітнього дня моркви відбувається в першій декаді квітня. Почав відзначатися з 2003 року. Мета святкування - підкреслити її користь для здоров’я.

У світі є багато свят, присвячених їжі. З цією метою в ОЗ "Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів" було проведено урок з учнями 3-Б класу вчителем біології Беницькою Н.І та вчителем фізкультури Красуцькою М.В., де кожен з вчителів мав можливість пояснити дітям, про корисну і якісну їжу та її позитивний вплив на збереження та зміцнення здоров'я, пояснили як встановлювати зв'язок між харчовою цінністю і корисністю моркви та фізичним розвитком, самопочуттям.

На уроці діти дізналися, що морква не завжди була такою помаранчевою; які страви можна приготувати; чому корисно пити свіжоприготовлений сік, а також розглядали моркву під мікроскопом, розмальовували казкові морквини та виконували фізичні вправи.

Бажаємо Вам смачного і корисного дня моркви!🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕😀










Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...