понеділок, 26 квітня 2021 р.


 

У переддень Всесвітнього дня психолога , який щорічно відзначають 23 квітня , на базі  «ОЗ Мостиський ЗЗСО  № 2 І-ІІІ ст.» практичним психологом Дутко  І.П. була проведена онлайн  -конференція на платформі ZOOM «Дистанційна психологічна допомога під час пандемії COVID-19».Адже життя під час карантину повне сильних емоційних переживань та важких виборів. У більшості випадків людський організм знаходиться в  хронічній стресовій ситуації,  і якщо вчасно не звернути увагу, то з’являться видимі аспекти виснаження - синдром вигорання і як результат - психосоматичні захворювання.

          На що звертати увагу, щоб бути в гармонії з самим собою, як подолати стрес , емоційну нестабільність, виробити навички самоорганізації у школярів - всі ці питання обговорились учасниками конференції та було розроблено шляхи досягнення поставлених цілей, а також методи усунення труднощів у їх досягненні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...