пʼятниця, 22 листопада 2019 р.

Міжнародний день відмови від паління!
Офіційне свято Міжнародний день відмови від паління відзначають в третій четвер листопада. День виник в 1977 році в США, а заснований ВООЗ як міжнародний в 1988 році. Заходи цього дня присвячені питанням зниження тютюнової залежності.
  З метою розширення знань учнівської молоді про негативні наслідки тютюнопаління в ОЗ « Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ст.» соціальним педагогом Беницькою Н.І. та  старшим інспектором  з ювенальної превенції  Мостиського ВП Яворівського ВП ГУНП у Львівській області  старшим лейтенантом поліції Петик В.В. та лейтенантом Ригльовським С.Б. було проведено бесіду з учнями  4-х класів " Геть паління! Ми здорове покоління!"
Після завершення бесіди поліцейські провели з учнями зарядку та  розповіли учням про користь ранкових фізичних вправ, про те, що повсякденний комплекс легких фізичних вправ – це той достатній мінімум, який налаштовуватиме школярів на активний навчальний день та підтримуватиме їх здоров’я.
 Учні з усмішками та бадьорим настроєм попрямували на уроки. Організація таких заходів є запорукою підвищення здоров’я нації в цілому та молоді зокрема задля їх гармонійного розвитку та становлення в подальшому житті.
  

соціальний педагог                                                                 Беницька Н.І.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...