вівторок, 19 листопада 2019 р.


Всесвітній день толерантності
в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів»
        19.11.2019 року, в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» педагог-організатор Красуцька М.В. провела бесіду на тему: «Вчимося толерантному спілкуванню» з учнями  5-А  класу.
        Толерантність – це саме те, чого так не вистачає сьогодні людям: терпіння, терпимості, розуміння, дружнього ставлення, адекватного сприйняття.
      Чудово розуміючи, що ми всі різні, потрібно приймати іншу людину такою, якою вона є, ми не завжди поводимося коректно й адекватно. Важливо бути терпимим одне до одного, що дуже непросто.
     Встановлення толерантних відносин – важливе завдання сучасного суспільства. І від того, як воно буде вирішене, залежить наше майбутнє. А оскільки все починається з дитинства,то першочерговим завданням школи є здійснення програм виховання, що направлені на формування в учнів доброго ставлення до людей.
    Метою виховання толерантності має стати розуміння учнями того, що:
1. Всі люди різні – не кращі й не гірші, а просто різні.
2. Потрібно сприймати людей такими, якими вони є, не намагаючись змінити в них те, що нам не подобається.
3. Важливо цінувати кожну людину як особистість, поважати її думки, почуття, ідеї.
4. Найважливіше завдання кожного – здатність знайти себе, зберегти «власне обличчя» і за будь-яких обставин залишатися собою.
     Тож будьмо толерантними, давайте з повагою відноситися один до одного та до оточуючого нас світу.
педагог-організатор
Красуцька М.В.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...