четвер, 14 листопада 2019 р.


Тиждень безпеки дорожнього руху !
Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.
          Тому традиційно  в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІст.»  проходить тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.
В рамках тижня соціальним педагогом  Беницькою Н.І. та педагогом – організатором  Красуцькою М.В. були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!
          Учні   2-А класу зустрілися з представником  старшим інспектором  ювенальної превенції Мостиського ВП Яворівського ВП ГУНП у Львівській області старшим лейтенантом поліції Петик  В.В.  та старшим дільничим офіцером ,майором поліції Карпюк М.В..В цікавій ігровій формі діти повторили вже відомі правила дорожнього руху, переглянули мультфільм і визначили порушення як з боку пішохода, так і з боку водія.
Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!
   соціальний педагог                                                     Беницька Н.І.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...