вівторок, 10 листопада 2020 р.

Всесвітній день науки!

   Всесвітній день науки відзначається щорічно 10 листопада, покликаний підкреслити важливу роль науки в суспільстві і необхідність участі широкої громадськості в обговоренні нових наукових питань. Цей День також підкреслює важливість і актуальність науки у повсякденному житті. Тому, 10.11.2020 року, у ОЗ «Мостиський ЗЗСО №» І-ІІІ ступенів» педагогом-організаторм Красуцькою М.В.  було проведено бесіду на тему: «10 листопада – Всесвітній день науки. Як науки одна одній допомагають », а також вчителем біології Беницькою Н.І. було проведено цікаві уроки біології, де учні збирали пазли клітин та вивчали будову рослинних клітин.

   З нагоди свята зичимо усім науковцям продовжувати плекати дослідницьку цікавість і безперервний пошук істини для збагачення України та світу все новими й новими відкриттями. Нехай світло науки буде дороговказом і ніколи не згасне на шляху пізнання.



















 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...