четвер, 27 травня 2021 р.


 

Прощання з Букварем- свято, на якому першокласники прощаються зі своїм головним підручником –Буквариком. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця чудова книжка ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами.

24 травня в ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 2 І-ІІІ ст.» (директор П.Пшоняк )в 1-А класі відбулося яскраве і незабутнє свято «Прощання з Букварем».З нагоди радісного і разом з тим трішки сумного свята в житті маленьких першокласників зібралися батьки і рідні, директор, заступники та гості. Перед присутніми розгорнулося святкове дійство.

         Казкова атмосфера , жарти, веселі пісні не залишили байдужими нікого. На завершення свята директора ОЗ та його заступники подякували батькам за участь в освітньому процесі, а  учням-за участь у святі.

Святковий захід закінчився та спогади про нього будуть з дітьми на все життя. Гарної Вам мандрівки стежинами знань, маленькі школярі!
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...