середа, 19 травня 2021 р.

Прощавай, Букварику!

18 травня 2021 року в ОЗ « Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» (директор П.П.Пшоняк) відбулося свято «Прощавай, Букварику!». Учасниками цього дійства стали учні 1-В класу.

День вітання і прощання

Свято перших Букварів.

Перша сходинка зростання,

Для найменших школярів.

Всі учні успішно оволоділи навичками читання та письма. Про що і звітували на святі. Діти співали, декламували вірші, вітаючи головного героя –Букварика. Проводити свято першачкам допомагали : класовод 1-В класу Акцій Г.І., вчитель музичного мистецтва – Макар Г.М., учні 5-А класу. Першокласники закінчили вивчати першу і найважливішу у своєму житті книгу – Буквар. Тому на святі вони були дуже горді та поважні. Як дзвіночки лунали вірші та пісні дітей.

Заступник директора закладу – Федевич О.М. привітала учнів із завершенням букваря і побажала в подальшому навчанні натхнення та успіхів.

Вся шкільна родина пишається здобутками наших першокласників і бажає їм і надалі розвивати свої таланти та здібності. Свято завершилося чудовою піснею « Зачекай , дитинство, зачекай!» і присутні сподіваються, що зібрані зернятка знань проростуть рясним урожаєм у майбутньому, а тепло цього свята залишиться у серцях дітей назавжди.

вчитель початкових класів

Куцій Г.І.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...