вівторок, 1 жовтня 2019 р.


День туризму!
Всесвітній день туризму заснований на сесії Генеральної асамблеї Всесвітньої туристської організації у 1979 році з метою пропаганди туризму. Дата цього Дня обрана не випадково: 27 вересня 1970 року набув чинності Статут Всесвітньої туристської організації (UNWTO).
Всесвітній день туризму  — свято, що відзначається щорічно 27 вересня з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн. У 2012 році Міністерство освіти і науки України, визнаючи туристсько-краєзнавчу роботу однією з найефективніших засобів формування здорового способу життя, розширення кругозору дітей та юнацтва та виховання моральних якостей молодого покоління, з метою активізації цієї роботи рекомендувало запровадити у закладах освіти проведення Дня туризму.
 27.09.2019 року  учні  ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів»  під керівництвом вчителів фізкультури  Сайкевич Р.Я. та Дахович С.Ю. взяли участьу змаганнях із спортивно-оздоровчого туризму « Шляхами героїзму і звитяги» серед учнівської молоді .  Діти брали участь у  змаганнях: Смуга перешкод ( маятник,колода) і військово-туристична смуга(метання  гранати,розпалювання вогнища).

    Вч.фізкультури





Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...