неділя, 4 листопада 2018 р.

Педагогічні читання

31жовтня у опорному закладі «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ст.»проведено педагогічні читання на тему : «Компетентнісний підхід- переорієнтація з процесу на результат» за участю педагогів цього закладу та шкіл-філій «Годинівського ЗЗСО І-ІІ ст. - ЗДО» та «Підлісецького ЗЗСО І-ІІ ст. - ЗДО».
    Привітав присутніх , побажав вдалої роботи, звернув увагу на деякі аспекти дотримання нормативних документів директор опорного закладу П.П. Пшоняк.
У своїх виступах вчителі ВрубельТ.Й., ФедевичВ.І., Ланик Н.І., Сеньківська Н.І., Хробак О.Я. ,Костерева В.М., Матис Г.І. розкрили теоретичні засади поняття «компетентність», «компетенція», узагальнили європейський досвід впровадження, та розкрили особливості формування компетентностей у курсі різних предметів.
  Жваву дискусію у присутніх викликав виступ  вчителя християнської етики Хробак Олени Іванівни, яка  розповіла про формування медіаграмотності у педагогів та здобувачів освіти. Олена Іванівна вчила присутніх орієнтуватися у медіапросторі, вміти розрізняти неправдиву, фейкову,  застарілу інформацію.
   Вчитель математики Пемпусь І.В.  (завідувач філії«Підлісецький ЗЗСО І-ІІ ст. - ЗДО».)розкрив питання практичного формуваня математичної та інших  компетентностей у школярів.
Заступник директора опорного закладу з методичної роботи Сабара Л.Л. підвела підсумок та акцентувала увагу на основних запитаннях ,що виникали у педагогів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...