вівторок, 12 березня 2019 р.

Профорієнтація




11 березня 2019 року у ОЗ«Мостиський ЗЗСО №2І-ІІІст.»відвідав представник КЗЛОР «Самбірський педагогічний коледж імені Івана Филипчука»
На зустріч зі школярами приїхав викладач іноземної мови Зілінський Т.В. Представник коледжу  розповів учням,що КЗ ЛОР "Самбірський педагогічний коледж імені Івана Филипчака" успішно готує педагогічні кадри, має сформований кадровий потенціал, належну навчально-матеріальну базу, розроблене за сучасними вимогами навчально-методичне забезпечення.
За багаторічний період діяльності навчальний заклад випустив понад 10 тисяч висококваліфікованих учителів різного фаху. Сьогодні багато випускників коледжу відомі люди у сфері освіти і науки,а також розповів  про умови вступу до закладу та навчання в ньому.
  З радістю  відповідав  на питання майбутніх абітурієнтів та роздав буклети з інформацією про  навчальний заклад, детальніше розповів про кожен з факультетів. Опісля учні переглянули презентаційний відеоролик про коледж.
Для школярів, які зараз стоять перед вибором майбутньої професії,зустріч видалася інформативною та вкрай потрібною.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...