середа, 13 березня 2019 р.


Зустріч з письменницею Оксаною Кузів!
13 березня 2019 року  в  Мостиській районній центральній бібліотеці відбулася зустріч з сучасною письменницею з Бурштина - Оксаною Кузів.  На зустріч були запрошені учні 10-Б класу ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІст.» 
На зустрічі письменниця презентувала  свої книги «Задивлена в небо», «Собача любов». Також презентувалась книжка,яка пережила шість видань « Адамцьо »
Сама п. Оксана  щиро призналась, що ніяк не могла визнати свій високий статус- письменниця, поетеса, але життя усунуло цей сумнів після низки випробувань. Тоді вона сама прагнула якнайшвидше надрукувати написані твори, щоб залишити вагомий слід на землі – подарувати людям плоди своєї праці. В ході зустрічі письменниця розповіла про історію написання кожного твору як поетичного, так і прозового.  Оксана Кузів змогла подарувати свій письменницький  талант  не тільки Франківщині, але й всій Україні і світові. Справдились слова «Людина мудрує, а Бог керує».
Вона ніколи не підбирала тематику, вона слухала лише порухи власної душі. Усі  твори пронизані глибокою вірою та любов’ю до Бога, до людини. Причому навіть до негативних персонажів відчувається симпатія. Людина зображена як Боже твориво, котре навіть після великої кількості скоєного зла, може повернутись до своїх витоків, до свого Творця.Тому такі близькі і рідні справжні герої її творів. Кожен із присутніх в залі переносив ці  життєві сторінки на себе. Чи не тому так часто,  ніби невидимо, змахували непрошені сльози.
 Завершила зустріч директор бібліотеки Гринько С.В.,яка подякувала за приємні хвилини спілкування.

педагог - організатор                                                                       Беницька Н.І.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...