пʼятниця, 22 жовтня 2021 р.

Заходи щодо протидії торгівлею людьми

 18 жовтня 2007 р. з ініціативи Європарламенту був започаткований Європейський день боротьби з торгівлею людьми, адже це нагальна проблема сьогодення.

Протягом тижня у ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ст.»(дир. Федевич О.М.) класними керівниками 1-11 кл. і практичними психологами Дутко І.П. та Федевич А.В., соціальним педагогом Гандз М.М. було проведено ряд цікавих та корисних заходів, присвячених цій темі.

У початкових класах вчителі в доступній формі (за допомогою казок, малюнків та ін..) провели бесіди в ігровій формі про «Безпеку життя дитини».

Учні 8-9 класів переглянули фільм «Станція призначення – життя.», після якого  обговорили основні моменти, висловили свої думки щодо актуальності даної теми та поділилися своїми роздумами з приводу того, як не стати жертвою торгівців людьми.

Це допомогло учням підвищити рівень проінформрваності учнів та усвідомити гостроту даної проблеми, а також відпрацювати алгоритм дії в ситуації загрози.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...