пʼятниця, 10 вересня 2021 р.

Засідання освітянської спільноти вчителів художньо-естетичного циклу

 Важливою складовою всебічного гармонійного розвитку особистості є естетичне виховання. У сучасному суспільстві надзвичайно гостро постало питання надання нового статусу задачі формування особистості і перш за все її естетичному вихованню, яке сприяє зародженню, укріпленню та розвитку естетичних, етичних, художніх цінностей та мотивацій у кожної людини.

9.09 2021 на базі ОЗ"Мостиський ЗЗСО #2 І-ІІІ ст" відбулося засідання ОС вчителів художньо-естетичного циклу. З початком навчального року щиро привітала усіх Андраш Г. І., координатор спільноти,методистка Відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради. Презентувала звіт про участь навчальних закладів у фестивалях та конкурсах! 

       Із звітом-презентацією про роботу вчителів художньо-естетичного циклу 2020-2021 н. р. виступила керівник ОС Макар Г. М. Учитель Крізь М. І., яка атестувалась в цьому році, поділилась досвідом та цікавими ідеями. 

        Учителі ознайомились з нормативно-правового базою, методичними рекомендаціями, обговорили питання про організацію роботи з обдарованими дітьми та підготовку учнів до конкурсів. 

     Зустріч освітян дала можливість обмінятися досвідом, цікавими ідеями та позитивними емоціями.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...