субота, 12 грудня 2020 р.

Урок- програмування








 

#Годинакоду2020  
   Година коду – це безкоштовна міжнародна освітня ініціатива, яка спрямована на популяризацію ІТ-галузі серед школярів, шляхом проведення  різноманітних заходів. 
     Вчитель інформатики Вергун М.М. провела урок "Година коду" у 7-А класі.        Учні перенеслись у світ програмування долучившись онлайн до  "Hore of code" ,  переглянули відеозвернення ІТ-спеціалістів , програмували , писали код улюбленої гри  Minecraft, виконували захопливі завдання разом з мільйонами  однолітків з усього світу. 

Школярі відчули  себе у ролі програмістів на одну годину. У формі гри та з підказками- інструкціями учні  вчилися писати код ,логічно мислили, бачили результат своєї роботи , мали можливість виправляти помилки , тестуючи програму , робити додаткові спроби і пишатися отриманим результатом своєї роботи . Та отримали в підсумку нагороду - іменний сертифікат про проходження Години коду.

    Наші учні - найкращі, серед них - майбутні розробники і програмісти. Нагороди чекають також на школярів , які  долучилися до #Години коду2020 в очно-дистанційному форматі.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...