вівторок, 1 грудня 2020 р.

Не дай СНІДу шансу!

 

Вроздріб літери звичні, а разом ,

В людських долях лишаючи слід ,

Творять слово, приречене часом,

У смертельному вироку – СНІД.

 1 грудня в ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 2 І-ІІІ ст. вчителем основ здоров`я Дутко І.П. спільно з педагогами – організаторами  Вітів Н.П. та Красуцькою М.В. було проведено тренінгові заняття для учнів 5-9 класів на тему «СНІД: подумай про майбутнє-обери життя»

     Ірина Петрівна провела профілактичний урок у 5 класі «СНІД – що це ?», який посприяв розширенню кругозору учнів з даної проблеми . Діти активно ставили вчителю свої запитання , які їх цікавили . Класним керівником 10-Б класу Добрянською Н.В. було проведено годину спілкування «СНІД- чума XXI століття, де було розвіяно основні міфи про дане захворювання. 

Вітів Н.П. провела вікторину у 5-9 класах «Що потрібно знати про СНІД», а Красуцька М.В. організувала перегляд кінофільму «СНІД - небезпечне захворювання»

Учні уважно слухали педагогів,брали активну участь в обговоренні даної проблеми,а найголовніше усвідомили, що треба не лише шанувати своє здоров`я і дбати про нього , але й з розумінням ставитись до людей,які хворіють на ВІЛ. Потрібно завжди залишатись людяними, адже ми не знаємо , що може принести на завтрашній день…














Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...