пʼятниця, 18 грудня 2020 р.

У 4-Б завітав Святий Миколай!

       Напередодні свята Святого Миколая у 4-Б кл. (керівник Сюта Леся Миколаївна) пройшов інтегрований день навчання на тему "Майстерня Святого Миколая. "

      Ще на початку уроків дітей здивував цікавий подарунок від Святого--фартушок і шапочка. А на першому уроці діти послухали лист  від Миколая, у якому було велике прохання допомогти йому у приготуванні свята. Тому він передав учням фартушки і шапочки і чемно запросив до роботи.

      Наш клас перетворився на справжню майстерню. В ній діти на укр. мові виправляти помилки у листах. Для цього повинні були пригадати все, що вивчили з укр. мови про іменник, прикметник, дієслово. На математиці виконували завдання від сніжинок, ангеликів, Миколая. Розглядали, складали та працювали з діаграмами, на яких була зображена кількість дітей, що живуть в Україні, кількість дітей - сиріт, дітей - інвалідів, яким потрібно скласти подаруночки. Дізналися за діаграмою скільки дітей чекає на подарунки у рідних Мостиськах. Рахували скільки подарунків ще потрібно зробити до завтрашнього дня, скільки часу потрібно ангелам, щоб їх роздати, з якою швидкістю треба спускатися з неба, щоб встигнути  виконати всі прохання.    Не обійшлося і без бешкетника Антипка. Він також приніс дітям роботу. Вони мусіли розгадати кросворд, щоб отримати найцінніший подарунок від Миколая.         Та найцікавішою роботою став для дітей майстер-клас із справжніми художниками, яких Миколай прислав зі Львова, щоб на обр. мистецтві та трудовому навчанні  намалювати на полотні справжню картину та виготовити  на дерев'яній основі іграшку на ялинку.

День пройшов у школі так швидко, що учні не встигли й оглянутися, а  робота на уроках була такою цікавою і продуктивною, що  не хотілося іти додому. Ми щиро подякували Миколаю за несподіванку, за науку та  завдання і пообіцяли, що ще не раз робитимемо добрі справи, навіть без його прохань.








































Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...