четвер, 6 грудня 2018 р.


День Збройних Сил України!

Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято - День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України від 19-го жовтня № 3528-XII.
З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» відбулася зустріч учнів з учасниками бойових дій  в зоні АТО, військовослужбовцями Помажак  Віталієм (старшина Мостиського прикордонного загону) та Тимчишин  Романом (3 мотоманеврена   група Західного управління).
Учні школи радо вітали земляків, поділилися власними думками про події на Сході України, поставили запитання, які їх хвилювали .
Присутні з хвилюванням слухали розповідь воїнів про нелегкі будні на сході України, про свої успіхи та невдачі, про тих, хто загинув на полі бою та вшанували пам’ять про них – хвилиною мовчання. Молодь задавала питання про умови перебування в місцях бойових дій, про закінчення війни, про ставлення місцевих жителів до воїнів.
У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. Школярів надихнув запал юнаків, їхні прагнення захищати Батьківщину і віра в перемогу. Вражені зустріччю, учні школи вирішили активно допомагати бійцям, які захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.  Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України. Саме такими хочеться бачити наших учнів і саме про таку сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас.
Щирі слова подяки воїнам за вірність, служіння Україні, її захист висловила заступник директора школи з виховної роботи Помажак Оксана Іванівна, класний керівник  Вергун М.М та учні висловили теплі й щирі побажання молодим  бійцям.
 Педагог – організатор                                                                             Беницька  Н.І       



                 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...