пʼятниця, 21 грудня 2018 р.


«Пригоди у країні казок на Миколая»
       Приємним сюрпризом для учнів ОЗ «Мостиський ЗЗСО№2 I-IIIcт. стала  поїздка у Будинок Залізничників  міста Львів. Поїздка була організована за сприянням голови Мостиської міської ради Сторожука С.С. та начальника відділу ОКТМС  Чернеги В.Г.
        Учні 3-Б класу під керівництвом Правдюк Л.М,педагога - організатора БеницькоїН.І. та  вчителя- асистента Голдак Ю.М переглянули чудову виставу «Пригоди у країні казок на Миколая»
        Сюжет казки – гострий і захоплюючий. Вічна тема боротьби добра і зла розкривається через призму реалій сьогодення… Видовищна, повчальна казка перенесла  дітей у дивовижний світ улюблених казкових героїв, що діють у нашому часі та ще й у дивовижних обставинах. Космічні прибульці намагаються викрасти Святого Миколая… Попелюшка із Феєю мають об’єднати весь казковий світ, щоб завадити злим планам прибульців..
     Щиросердечно - від імені батьків, учнів та педагогів – дякую всім організаторам поїздки та дирекції школи за радість свята. Нехай Всевишній дарує Вам довгі і щасливі роки життя, міцне здоров'я, радість від кожного прожитого з користю для людини дня.

Педагог- організатор                                                   Беницька Н.І.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...