понеділок, 3 грудня 2018 р.


1 грудня - День боротьби зі СНІДом.

      Щорічно 1 грудня відповідно до рішенням Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) та рішенням Генеральної Асамблеї ООН, прийнятими в 1988 році, відзначається Всесвітній день боротьби з синдромом набутого імунодефіциту (World AIDS Day). Цей день - перший з Всесвітніх днів боротьби з якими-небудь захворюваннями, і на сьогодні пов'язані з ним заходи проводяться в більш ніж в 190 країнах. 
      У ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 I-IIIст»  приділяється велика увага цій даті.
У Всесвітній день боротьби зі  СНІДом в нашій школі  пройшла  загальношкільна акція в підтримку людей,які живуть з ВІЛ/СНІДом
«Червону стрічку носять небайдужі» .
     В цей день акцентується увага   на тому,яку серйозну загрозу для життя  людей у всьому світі становить ця глобальна проблема. З учнями проводилась година спілкування на тему «Ми- проти СНІДу!Ми – за життя!»  яку провели педагог- організатор Беницька Н.І. та Красуцька М.В.Учні переглянули  презентацію «СНІД  -  загроза людству »та відеоролики в яких розповідалось про виникнення ВІЛ- інфекції,шляхи передачі та профілактика хвороби.
     Метою виховної роботи було висвітлення проблеми СНІДу серед молоді та найважливіше - акцептування та толерантне ставлення суспільства до інфікованих людей.

                                                                                                  педагог – організатор                                                                                                                  Беницька   Н.І.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...