пʼятниця, 21 грудня 2018 р.



Різдвяний  ярмарок!

Щороку в  європейських країнах розпочинають працювати різдвяні ярмарки. Відвідування різдвяних ринків – це вже добра сімейна традиція у багатьох країнах. Там можна спробувати святкові ласощі і прикупити різних новорічних етно-прикрас.
В Західній Україні різдвяні ярмарки теж стали традицією. Часто такі ярмарки бувають благодійними, і кошти, зібрані від продажу сувенірів, направляють в лікарні, дитячі будинки та інтернати. Це чудова нагода потурбуватися про хворих, сиріт і малозабезпечених людей.
17 грудня в ОЗ «Мостиський ЗЗСО№2I-IIIст» відбувся благодійний різдвяний ярмарок, що став для учнів чудовою нагодою полинути в святкову атмосферу,  ближче познайомитись з традиціями та звичаями його проведення.
Організаторами ярмарку були заступник директора Федевич О.М.,вчитель англійської мови Хробак О.Я. та вчитель християнської етики Хробак О.І.
Учні 1-11 класів представили на ярмарок домашню випічку, які на перерві швидко розкуповувались учнями та вчителями. Дитячий галас, запах гарячого чаю, кориці і свіжої випічки, колядки і сувеніри – все це можна було відчути, побачити і почути на різдвяному ярмарку.
Зібрані від продажу виробів кошти передані хворому хлопчику нашої школи.
    Педагог-організатор                           Беницька Н.І.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...