вівторок, 31 грудня 2019 р.


Правове виховання
      У рамках співпраці батьки – діти – вчителі, у 6-Б класі ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» (класний керівник БірецьГ.І.), з ініціативи Каркульовської В.Р. (мами учениці даного класу, провідного інспектора Мостиського РС з питань пробації) відбулася цікава зустріч. На цей раз шестикласники мали можливість спілкуватися з начальником Мостиського районного сектору філії Державної установи «Центру пробації» у Львівській області Костишин О.С., підполковником внутрішньої служби.
      Діти дізналися про впровадження пробації в Україні, ознайомилися з основними завданнями та напрямками діяльності уповноважених органів.
     Кульмінацією зустрічі став перегляд фільму соціально-виховного характеру «Почуй мене», після якого зав’язалася щира розмова «запитання-відповідь». Учнів цікавило все, вони були активні у обговоренні, неохоче відпускали гостей.
    Час проведений разом промайнув скоро, багато учнів на завершення зробили висновки: «Так як батьки, як мама, ніхто не любить своїх дітей. Вони люблять нас завжди і за будь яких обставин» - зазначали шестикласники. Вихованці запевнили, що будуть намагатися не розчаровувати дорослих своїми діями та вчинками.
     Усім учасникам цієї змістовної зустрічі дякуємо за щирість, відкритість та доброзичливу атмосферу.
Кл. керівник 6-Б класу
Бірець Г.І.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...