вівторок, 31 грудня 2019 р.


     Цікавим і захоплюючим для учнів 5-6 класів ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» було виготовлення «Різдвяного листа подяки» на уроці історії (вч. Бірець Г.І.). Діти проявляли свою креативність і дизайнерські вміння. Вони дякували історичним героям: царю Соломону за його мудрість, царю Міносу за палацову архітектуру , богу Ра за розливи Нілу у Єгипті, Конфуцію за настанови, будівничим за Китайську стіну та Єгипетські піраміди. Слова вдячності вони складали святому Миколаю за подарунки, пані Історії за цікаві факти та інформацію. Дякували собі за те, що навчилися виготовляти лепбуки, стіннівки, вироби із різних матеріалів на історичну тематику, за те, що подолали страх, коли йшли до 5 класу, добру поведінку і нові знання.
     Не оюділили подякою і частих гостей, які були у них на уроках – пані Хронологію і пана Часа, за те, що вчили їх точності і порядку.
    Вдячні слова адресували учні батькам, своєму вчителю, вчителям – предметникам за поради і науку, однокласникам – за підтримку.
   Таке завдання діти виконували із великим задоволенням. Напередодні свят, ще раз усі згадали, як важливо бути ввічливим і вміти дякувати, часом за найменше.
вч. Історії Бірець Г.І.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...