середа, 8 грудня 2021 р.

Засідання ОС асистентів вчителів

 08.12.2021р. відбулося засідання освітянської спільноти асистентів вчителів на платформі ZOOM.

Асистенти вчителів ОЗ "Мостиський ЗЗСО 2 І-ІІІ ст." (директор Федевич О.М.) Годованець Н.Ю. та Голдак Ю.М. провели семінар-практикум на тему: "Дитина з ООП: зрозуміти та допомогти". Основним завданням семінару було сприяти подоланню стереотипів мислення в роботі з дітьми з ООП. Шляхом виконання практичних завдань, учасники вдосконалювали свою фахову майстерність та розвивали креативне мислення.

Голдак Ю.М. провела гру "Три кольори особистості", завдяки якій показала, що всі діти особливі по-своєму, а завдання педагогів полягає в тому  щоб розкрити індивілуальність дитини, дати можливість не боятися проявити себе.

У вправі "Ексеримент", яку провела Годованець Н.Ю., учасники зробили висновок, що усі люди одну й ту саму інформацію сприймають не однаково і завдання виконують по-різному, бо кожна людина - особлива і завжди вносить у будь який процес щось своє.

Засідання освітянської спільноти пройшло в дружній та творчій атмосфері.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...