понеділок, 27 грудня 2021 р.

Вітаємо нашу колегу Сабару Л.Л.

  З 14 до 21 грудня Львівським обласним інститутом післядипломної освіти проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року- 2022» у номінації «Біологія». Освітянську спільноту біологіі, хіміі та основ здоров‘я представляла Сабара Любов Львівна - учителька біологіі ОЗ «Мостиський ЗЗСО # 2 І-ІІІ ступенів»( директор Федевич О.М.).

У першому етапі 38 кращих педагогів області змагалися у двох конкурсах. Перший з них- це «Тестування», що мало на меті перевірку знань з основ предмету, дитячої психології, методик викладання та знань з української мови. Другим випробуванням була  « Практична робота». До неї необхідно було скласти технологічну картку для учня з курсу «Біологія 9 класу», розробити критерії оцінювання, шлях виконання роботи. За підсумками цих двох конкурсів Любов Львівна посіла перше місце і перейшла у наступний ІІ етап. На цьому етапі 12 конкурсантів проходили два випробування «Методичний практикум» та «Майстер- клас». За результатами цього етапу наша колега посіла сьоме місце.

Вітаємо, зичимо успіхів та натхнення у роботі.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...