вівторок, 2 березня 2021 р.

Засідання гільдії НУШ

              23 лютого 2021,  у рамках  методичного  тижня,  у ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2     І-ІІІст. » (директор П.Пшоняк)відбулося засідання  гільдії  НУШ на тему: «Формувальне оцінювання у початкових класах НУШ – шлях до успішного навчання».

             Засідання розпочала заступниця директора з методичної роботи опорного закладу Сабара Любов Львівна, яка  звернула увагу на необхідність  дотримання  Методичних рекомендацій щодо оцінювання результатів навчання учнів перших, других ,  третіх і четвертих класів НУШ , затверджених відповідними Наказами МОН , та запросила присутніх до обміну досвідом щодо впровадження  Формувального оцінювання у початкових класах.

          Заступниця директора з навчально-виховної роботи Федевич Оксана Миколаївна наголосила, що формувальне оцінювання є надзвичайно ефективним способом підвищення досягнень учнів  і допомагає оцінювати поступ дитини у навчанні,  також вказала на компоненти формувального оцінювання, назвала плюси і мінуси.

            Вчителі 1 –класів обговорили алгоритм діяльності вчителя під час організації формувального оцінювання, вказали на важливість  такого оцінювання для досягнення  очікуваного результату.

      Петлюх Ірина Богданівна розповіла про методичні рекомендації щодо оцінювання навчальних досягнень учнів другого класу. Грендус Галина Левківна наголосила на цілях формувального оцінювання, назвала методи та інструментарії. Балич  Михайлина Іванівна поділилася досвідом  здійснення  формувального оцінювання учнів 3 класу. Вчителі активно обмінювалися своїми думками та ділилися досвідом.


















Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...