вівторок, 2 березня 2021 р.

 

        В рамках методичного тижня у 4-в класі 26.02 пройшов відкритий інтегрований урок з природознавства та математики на тему: «Подорож материками Землі. Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрове».

        Урок пройшов цікаво, динамічно. Учні здійснили грунтовну підготовчу роботу: підготували проекти : «Рослинний і тваринний світ Північної та Південної Америки»; здійснили пошукову роботу -  віднайшли цікаві факти про материки.             Клас був поділений на групи і кожна група презентувала свій материк. Також учні розв’язували математичні задачі і приклади, пов’язані з даними про тварин, які населяють кожен з материків. На уроці вчитель застосувала такі методи і форми роботи: робота в малих групах, парна робота, метод проектів, пошукову діяльність, роботу з мультимедійною дошкою та інші. Учні закріпили свої знання про материки, а також удосконалювали свої вміння і навички у розв’язуванні задач на спільну роботу та ділення багатоцифрових чисел на одноцифрове. 

класний керівник 4-В класу

Кушнір Н.В.


























Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...