середа, 22 січня 2020 р.


    22.01.2020 року, в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» відбулася навчальна евакуація під час виникнення пожежі.
    Мета евакуації:
-         вдосконалити порядок і спосіб оповіщення учасників освітнього процесу на випадок виникнення пожежі;
-         вдосконалити навички педагогічного колективу на випадок виникнення пожежі;
-         відпрацювати план евакуації та послідовність дій учасниками освітнього процесу з приміщень на випадок виникнення пожежі;
-         перевірити реальність реагування на пожежу, як надзвичайну ситуацію тощо.
       За сигналом «Увага всім!» відбулася організована евакуація учасників навчально-виховного процесу з приміщення ОЗ  за схемами евакуації. Ніхто з учителів та учнів завчасно не був попереджений про проведення навчань. Під час евакуації велика увага приділялась правилам евакуації. Діти покидали школу без паніки, організовано. Всі шляхи евакуації були вільними та відкритими, тому евакуація відбувалася через найближчі виходи.
     Провідний інспектор Мостиського РС ГУ ДСНС України у Львівській області Куп’як І.В. провів інструктаж з пожежної безпеки з адміністрацією, педагогічним колективом та технічними працівниками ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів». Велику увагу провідний інспектор приділив алгоритму дій під час проведення навчальної евакуації.
    Проведена навчальна евакуація показала практичну готовність учнів та колективу ОЗ злагоджено діяти за сигналами оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій. Рятувальники впевнені, що проведення подібних заходів є важливим. Адже знаючи основні правила безпеки, в будь-який час діти зможуть допомогти іншим та захистити себе від небезпечних подій.
педагог-організатор
Красуцька М.В.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...