Святкування Всесвітнього дня моркви відбувається в першій декаді квітня. Почав відзначатися з 2003 року. Мета святкування - підкреслити її користь для здоров’я.
У
світі є багато свят, присвячених їжі. З цією метою в ОЗ "Мостиський ЗЗСО
№2 І-ІІІ ступенів" було проведено урок з учнями 3-Б класу вчителем
біології Беницькою Н.І та вчителем фізкультури Красуцькою М.В., де кожен з
вчителів мав можливість пояснити дітям, про корисну і якісну їжу та її
позитивний вплив на збереження та зміцнення здоров'я, пояснили як встановлювати
зв'язок між харчовою цінністю і корисністю моркви та фізичним розвитком,
самопочуттям.
На
уроці діти дізналися, що морква не завжди була такою помаранчевою; які страви
можна приготувати; чому корисно пити свіжоприготовлений сік, а також розглядали
моркву під мікроскопом, розмальовували казкові морквини та виконували фізичні
вправи.
Бажаємо
Вам смачного і корисного дня моркви!
Немає коментарів:
Дописати коментар