четвер, 21 травня 2020 р.

Онлайн-профорієнтація 2020!


      Професійна орієнтація — це наукова дисципліна, яка допомагає людині обрати свою майбутню професію з урахуванням всіх її здібностей, потреб і бажань. Також професійна орієнтація містить технологію розвитку у людини позитивного ставлення до праці.
     Однією з головних проблем сучасної людини є проблема вибору. Нам доводиться вибирати постійно: сьогоднішнє суспільство побудоване на різноманітті й варіативності. Є ситуації, коли помилка у виборі матиме наслідки, що виявляться набагато пізніше, і це може позначитися на всьому подальшому житті. Одна з таких ситуацій – визначення людиною своєї справи або професії , тому  21.05.2020 року, педагогом-організатором  Красуцькою М.В., а також працівниками різних установ, було організовано і проведено  онлайн-конференцію на тему : «Профорієнтація» на платформі «Zoom» для учнів ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів».
      Випускники даного навчального закладу висловлюють щиру подяку: лікарю-педіатру АЗПСМ м.Мостиська Кміть О.З.; керівнику апарату суду м.Мостиська  Квасниці Л.С.; голові суду м.Мостиська Білоус  Ю.Б.; старшому інспектору з ювенальної превенції Петик В.В.; вчителю ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» Мельничок Ю.М.; отцю Володимиру Уляну; художниці Ірині Росоловській; провідному інспектору Мостиського РС ГУ ДСНС України у Львівській області Куп’яку І.В., які в нелегкий час світової пандемії, підтримали майбутніх абітурієнтів та надихнули їх на позитивне майбутнє.
педагог-організатор
Красуцька М.В.

ПОСИЛАННЯ НА ВІДЕО:

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...