вівторок, 16 січня 2018 р.

Зимові свята

     Одним із найулюбленіших зимових свят малечі є свято Святого Миколая. Діти особливо чекають на нього, стараючись бути чемними, слухняними. Бо очікують на велику ласку Святого,- на його подаруночки.
     Учні 1-Б класу також, чекаючи на Миколая, старалися своїм навчанням, поведінкою порадувати його. А найголовніше, підготували разом із своєю вчителькою, Сютою Лесею Миколаївною  та батьками справжнє свято.  Діти розповідали вірші, співали пісні про Чудотворця. А батьки підготували виставу, де акторами були саме вони.

     І Ябіда, і Лінь, і Двійка, а потім ще й Чортик і Янголи повчали дітей , яких вчинків не можна робити. А улюблена героїня Марійка з мультика «Маша і Ведмідь» пообіцяла  дітям і Святому Миколаю, що більше ніколи не буде такою вреднулею.
      Миколай обдарував усіх першачків подаруночками. А величальна пісня «Ой, хто, хто Миколая любить» стала заключною на святі.

     Діти пообіцяли Святому Миколаю, що будуть гарно вчитися, будуть дружними і чемними. І з нетерпінням чекатимуть Святого до наступного року.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Освітня конференція 2022

  Цьогорічна освітня конференція була особливою: здавалось,що все життя почало свій відлік з 24 лютого. Директор ОЗ Оксана Федевич розповіла...